Chord Kunci Gitar Suliana - Kepathek. Intro: Am.. G.. Dm.. E.. Am F mergone sun sing biso G C nerimo welas riko Dm Am dudu mergo riko nduweni celo E ugo dudu kurang semp. >Download Suliana - Enget Nyang Riko mp3 lengkap dengan lirik dan chord lagunya dalam genre pop. Plus gratis lirik dan chord lagunya. Aug 09,  · Kanggo Riko - Demy Banyuwangi dangdut koplo terbaru SUBSCRIBE CHANNEL TERBARU KAMI rockxstarz.com?sub_confirma.

Kangoo riko suliana sun

YO RO MUNG KANGGO RIKO SENG ONO HANG BISO NGALANGI NIAT IKI MASYO TAH SAMUDRO SON ARUNGI SENG ONO HANG BISO MBATESI WELAS. KANGGO RIKO Upload by @WahyuJdn ==== Sing ono hang biso ngalangi niat iki. Masio tah samudro sun arungi. Sing ono hang biso mbatesi welas iki. See who's singing “Mung Riko [Official Music]”. Video Player is . Nanda Feraro feat Suliana Kanggo riko yaduh pujane ati FT: Sun tekadi riko sun belani. Paran baen pasti sun lakoni. Kanggo riko yaduh pujane ati. Masio tah wes riko akeh hang ndemeni. Sun tekadi riko sun belani. Music Ço Yo mung riko hang. Masio tah samudro sun arungi. Sing ono hang biso mbatesi welas iki. Masio ilang nyowo sun belani. Arang baen sun lakoni. Kanggo riko (0) Siji sijine mung. sun lilakno paribasane riko ilang kari abot sun rasakno sampek kangelan sun nglalekno siji roso hang sun gowo yo mung welas kanggo riko tanpo isun sadari. Lyrics for Nyandang Roso by Suliana. Welas isun nong riko, Sing ono ibarat hang kanggo umpomo. Kari seru sun sandang roso iki.

Watch Now Kangoo Riko Suliana Sun

Vita Alvia - Kanggo Riko (Official Music Video), time: 5:58
Tags: Greenskeepers vagabond soundcloud musicDavid gray greatest hits, Id de axeso5 op7 , , Solve my math able software Lirik Lagu Suworo Ati - Suliana. Buru saiki sun kerosoTanpo welase mung gawe sun kesiksoGetun isun tambah getunWeruh riko ambi wong liyo. Lirik Lagu Suworo Ati - Suliana. Buru saiki sun kerosoTanpo welase mung gawe sun kesiksoGetun isun tambah getunWeruh riko ambi wong liyo. rockxstarz.com Aug 09,  · Kanggo Riko - Demy Banyuwangi dangdut koplo terbaru SUBSCRIBE CHANNEL TERBARU KAMI rockxstarz.com?sub_confirma. Oct 05,  · Suliana – Sun Lilakno By ihsan Posted on October 5, November 19, Capo fret 5 Intro: rockxstarz.com.(2x) Am G Seng keroso awak isun dipiloro Semene lawase sun iki riko tinggalno Bb Dm Ambi wong wadon liyo. Gm Dm Ilange roso welas sun nong riko Gm Dm Saiki ne yo ro mung dadi cerito Author: Ihsan. Home» Banyuwangi» Suliana» Suliana - Sun Lilakno. PM Banyuwangi Suliana. Chord Suliana - Sun Lilakno Capo fret 5 Intro: rockxstarz.com.(2x) Am G Ambi ulane riko (*) Am G Semene lawase sun iki riko tinggalno F Am Ambi wong wadon liyo Dm Am Ilange roso welas sun nong riko Dm Am Saiki ne yo ro mung dadi ceritoAuthor: Joe Satria. Luntur welase rockxstarz.com Hadech. Sun mendem kangen bi riko amak Sun mageh welas menyang apak amak Kangen Banyuwangi lare. >Download Suliana - Enget Nyang Riko mp3 lengkap dengan lirik dan chord lagunya dalam genre pop. Plus gratis lirik dan chord lagunya. sun belani ku akan melakukannya Paran baen sun lakoni Apa saja ku lakukan kanggo riko untukmu Siji-sijine mung riko Satu-satunya hanya kamu nang atinisun selawase di hatiku selamanya separuh rogo iki separuh raga ini yoro mung kanggo riko hanyalah untukmu Sing ono hang biso Jika ada yang bisa ngalangi niat iki menghalangi niat ini masio tah.

Join the conversation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *